08 mai 2021

Siinkohal esitleme teile kahte uut FROMMi pneumaatilist rihmatööriista: P357 ja P358. Need on usaldusväärsete ja enam kui 14 ja 17 aastat vanade P356 ja P355 asendused.

Nende kahe uue tööriista kasutuselevõtuga jätame hüvasti P355 ja P356 vana tuttava ja kindla ehituse ning tehnoloogiaga. Hoobasid pole enam. Selle asemel on kaks ühes tööriista, millel on tipptehnoloogia, välimus ja kvaliteeditase, mida me juba teame nende „suurelt vennalt“ P359-lt (tuli turule 2013).

Kaks ühes kontseptsioon koos sellega seotud keerukate seadistustega pakub kasutajale veelgi kasutajasõbralikumat ja optimaalsemat tulemust kui nende eelkäijad ja kõik olemasolevad konkurentide tööriistad. Ärge unustage, et need FROMMi pneumaatilised tööriistad on suurepärased alternatiivid ka rasketes rakendustes, kus ei saa kasutada elektritööriistu.

Nende kahe jõuallika kasutuselevõtuga on meie plastrihmade pneumaatiliste tööriistade sari taas täiesti ajakohane. Selge moodsa FROMMi perekonna välimusega.

Pneumaatilised tööriistad