26 mai 2021

FROMM tutvustas oma uut Smart S-seeriat, mis hõlmab akutoitega kolm ühes plastrihmade kinnitustööriistu: P328S ja P329S. Need on varustatud põhjalikult testitud tugeva värvilise puuteekraaniga, tipptasemel tarkvaraga, millel on erinevad nutikad funktsioonid, sealhulgas juhtmevaba kasutamise võimalus.

Selle uue seeria, digiteeritud akutoitel rihmatööriistade kasutuselevõtuga demonstreerib FROMM taas oma uuenduslikku jõudu ja turuliidri kvaliteeti. Oma enam kui 70-aastase olemasolu jooksul tähistab see uut verstaposti silmapaistva uuendajana teras- ja plastrihmade valdkonnas.

Uued P328S ja P329S rihmatööriistad põhinevad end tõestanud FROMMi tehnoloogial ja praeguste edukate P328 ja P329 tööriistade kvaliteedil. Tänu oma geniaalsele tarkvarale, sealhulgas rihmade andmebaasile ja paljudele tehnilistele uuendustele, võib uus S-seeria end õigusega nimetada Smartiks. Võtmerolli mängib uus ja põhjalikult testitud tööstuslik vastupidav värviline puuteekraan.

Kui S-seeria tööriistad eristuvad värvilise puuteekraani poolest selgelt eelkäijatest ja konkurentidest, mis on varustatud mehaaniliste nuppudega, siis iseloomuliku musta korpuse sisemuses on mitmeid radikaalseid uuendusi.

„Lisaks suunda andvatele sõnadele nagu uuenduslik, lihtne kasutada ja kestlik mängisid arengukavas empaatilist rolli ka sellised võtmesõnad nagu nutikad, tugevad ja turvalised lahendused,“ ütleb FROMM Holding AG tegevjuht Matthias Schwarzenbach.

„FROMMis ollakse veendunud, et see nutikas tööriistasari pakub kulutõhusat ja vastupidavat lahendust igasugusteks rihmadega seotud olukordadeks,“ jätkab hr Schwarzenbach.
Sarnaselt FROMMi varasematele tööriistadele on vastupidav korpus ehitatud nii, et see peaks vastu ka kõige raskematele töötingimustele. Vastav kirjandus ütleb, et see on valmistatud spetsiaalsetest plastkiududest ja esmaklassilisest taaskasutatud plastmaterjalist. Kooskõlas

FROMMi kestlikkuspoliitikaga on S-seeria loodud nii, et seda oleks lihtne teenindada, kasutada ja hooldada. Hr Schwarzenbachi sõnul on see lõpuni vastupidav ja seda on lihtne taaskasutada; eraldades plastid terasest ja muudest materjalidest.

Neid tööriistu tutvustati ülemaailmselt meie enda FROMMi organisatsiooni kaudu, kus on rohkem kui 38 FROMMi müügi- ja teenindusorganisatsiooni ning täiendavalt veel hulk pikaajalisi turustajaid. See tugev ja ainulaadne pakenditööstuse turustusvõrk pakub professionaalseid juhiseid selle rakendamisel lõppkasutajatele üle kogu maailma.