03 juuni 2021

Uue Airpad Paperiga täiendas FROMM oma niigi laia Airpadi tootevalikut. Airpad Paper on uus materjal, mis on valmistatud suletavatest pabertaskutest. Seega näeb see välja nagu paber, kuid töötab nagu õhkpadi.

Airpadi paber võtab parima mõlemast, on tõhus nagu õhkpadjad ja keskkonnasõbralik nagu paber. Tarbija jaoks on palju mugavam saada pakk Airpad Paperiga kui paberiga, millest on keeruline lahti saada. Airpad Paper muudab lahtipakkimise meeldivaks kogemuseks! „B2C-ettevõtete jaoks, kes on tõeliselt pühendunud kestlikule lähenemisviisile, säilitades samas hea pakendamismugavuse, on Airpadi paber lahendus,“ ütleb FROMM Holding AG tegevjuht Matthias Schwarzenbach.
Samuti on see heas kooskõlas FROMM Groupi strateegiaga pakkuda praktilisi, usaldusväärseid ja kestlikke kaubakaitselahendusi.

Seda toodet tutvustati ülemaailmselt meie enda FROMMi organisatsiooni kaudu, millel on rohkem kui 40 FROMMi müügi- ja teenindusorganisatsiooni ning täiendavalt veel hulk pikaajalisi turustajaid. See tugev ja ainulaadne pakenditööstuse turustusvõrk pakub professionaalseid juhiseid selle uuendusliku kestliku lahenduse edendamiseks lõppkasutajate seas üle kogu maailma.